Appartementen en penthouses met panoramisch uitzicht op zee

Dit moderne project naast het dorp Casares, tussen Marbella en Sotogrande, bestaat uit 51 appartementen en penthouses met zout-chloreringszwembaden voor volwassenen en kinderen met overloopeffect, omgeven door verzorgde tuinen met automatisch irrigatiesysteem. De gemeenschap is gebouwd met een hoge standaard op het gebied van milieu en energie-efficiëntie en ligt dicht bij alle voorzieningen zoals restaurants, winkelcentra, golfbanen zoals Golf Finca Cortesin, Casares Golf, Dona Julia en het zeer bekende Finca Cortesin 5* Hotel.

De prachtige woningen in Casares te koop zijn voorzien van 2/3 slaapkamers, 2/3 badkamers, volledig ingerichte keuken, airconditioning, grote overdekte en onbedekte terrassen, en sommige van hen hebben een eigen tuin. De woningen beschikken ook over een grote berging en een eigen parkeerplaats met oplaadpunten voor elektrische auto’s. De woningen zijn voorzien van een grote berging en een eigen parkeerplaats met oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Puerto Banús en Sotogrande zijn beide 20 minuten rijden, Marbella 35 minuten en de luchthaven van Málaga is 50 minuten.

Leveringsdatum: 2022

**Prijzen voor de 2/3-slaapkamer appartementen en penthouses beginnen bij 320.000 tot 690.000 euro (exclusief belastingen en kosten).


Nieuwe Vastgoedproject in Casares

Ref. 259-00334G

Contact form

(!) Gelieve de juiste landcode toe te voegen, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen met uw aanvraag. Voorbeeld: +34 952604770


Woningen